De Classic
Sunday 9 December 2018
Twins Club, Strandpost 1, 8450 Bredene
Event Details

De Classic

Bijkomende info

1.  De bike race start op zondag 4 december 2016 om 11:00 op het strand.  Startnummers en chips kunnen worden afgehaald in het Clubhuis - Peak lounge Oost vanaf 8u tot 10u. Wie na 10u zijn nummer ophaalt betaalt een opleg van €5 bij afhalen.  Een valhelm is verplicht.

2. Parkeren doe je langs de kustbaan thv Twins Club in Bredene ;  de politiediensten vertragen het verkeer thv de parkingzone.  Fiets over de duinenweg tot op het strand.  De startlijn (één lange lijn-geen startboxen) bevindt zich voor het clubhouse.  Twins Club houdt de startprocedure uit het zeilen aan (5´- 4´- 1´- 0).

3. Het parkoers wordt half november online geplaatst en is ongeveer 35 km lang over strand en duin. De race bundelt avontuur en competitie in een uniek natuurgebied.

4.  Inschrijven is online ;  je kan inschrijven vanaf 21 oktober ; vooraf inschrijven is verplicht.   De race is volzet bij 500 deelnemers ; wie inschrijft nadat de race volzet is, komt op een wachtlijst.  Na de online inschrijving krijg je een mail met de vraag om  € 18 inschrijfgeld over te schrijven.

5. Inschrijfgeld omvat de wedstrijdorganisatie, elektronische tijdopname, resultaten en foto´s online, en sportverzekering.  Pricegiving is onmiddellijk na de race.

6.  Co-sponsors zijn Land Rover en Lipton Ice Tea. De race is een organisatie van Twins Club en het Gemeentebestuur van Bredene.

 

Where and When

Show bigger map

Address:
Twins Club, Strandpost 1,
8450 Bredene
Date:
Sunday 9 December 2018
Organisation


Twins Club
Tel: +32 59 32 03 13
Mail: management@twinsclub.be
Site: http://www.twinsclub.be