Bike to close the gap 2018
Monday 11 June 2018
Circuit Zolder, Driesstraat 5, 9860 Zolder
Event Details
Move to Close the Gap is een initiatief van Close the Gap, DNS Belgium en GUIDOOH. Move to Close the Gap is gegroeid uit Bike to Close the Gap en zal vanaf nu naast fietsers ook liefhebbers van lopen verwelkomen. Na zeven edities van Bike to Close the Gap, bundelen Close the Gap, DNS Belgium en GUIDOOH ook dit jaar hun krachten om de digitale kloof te helpen dichten en hopen u te mogen verwelkomen op de achtste editie, die op11 juni 2018 plaatsvindt.
Move to Close the Gap is een sportief evenement, waarbij deelnemers niet tegen, maar met elkaar fietsen en lopen, met een gemeenschappelijk doel voor ogen: geld inzamelen om zowel in Europa als in ontwikkelingsgebieden kansarme kinderen en jongeren kennis te laten maken met de IT-wereld.
Naast de toevoeging van lopen, is er nog een tweede belangrijke verandering ten opzichte van de vorige edities: er is een nieuwe locatie! Move to Close the Gap zal dit jaar plaatsvinden op het legendarische racecircuit van Zolder. 

Vorig jaar bracht Bike to Close the Gap maar liefst 96 750 euro op, en dit jaar leggen we de lat nog hoger. We rekenen daarvoor op jullie!

Where and When

Show bigger map

Address:
Circuit Zolder, Driesstraat 5,
9860 Zolder
Date:
Monday 11 June 2018
Organisation
Close The Gap
Mail: info@biketoclosethegap.be