Shifting Gears Koerse
Saturday 27 April 2019
Shifting Gears, Blankenbergse Steenweg 6A, 8377 ZUIENKERKE
Event Details
Shifting Gears Koerse zal bestaan uit een family ride, een kids race en een open criterium voor zowel recreatieve als competitieve mannen. Onze vrouwelijke deelnemers verwennen we met een goodiebag en voor de winnaars van de wedstrijden zijn ook een aantal prijzen voorzien. De drie disciplines worden vergezeld door bekende wielerfiguren zoals Johan Museeuw, Guillaume Vankeirsbulck, Jens Keukeleire, Timothy Dupont... Deze mooie dag sluiten we af met een spetterende afterparty die in gang wordt gezet door de Red Bull Hummer.

Wij organiseren Shifting Gears Koerse voor iedereen. We hopen dat zowel jong als oud meerijdt met de toertocht en dat we iedereen gelukkig kunnen maken met de prijzen en met een hapje 
en een drankje nadien. Intussen kun je ook genieten van het spektakel en de ambiance die het criterium en de Red Bull Big Bob met zich mee zal brengen. De eindmeet hiervan ligt slechts enkel meters van de eet- en drankgelegenheden!

Alle winst die gemaakt wordt op dit event, gaat naar het goede doel “Lift me Up actie”. Lift me Up is een organisatie met een duidelijke visie. Ze willen voor iedereen in onze maatschappij kansen en mogelijkheden creëren om hun leven aangenamer en functioneler te laten verlopen.
Where and When

Show bigger map

Address:
Shifting Gears, Blankenbergse Steenweg 6A,
8377 ZUIENKERKE
Date:
Saturday 27 April 2019
Organisation
Shifting Gears Koerse
Tel: 0470/ 67.24.52
Mail: Berre.delesie@student.howest.be
Site: http://www.shiftinggearskoerse.be