Register for Summer Lake Cross
Thursday 15 August 2019
Familiebar SummerLake, Zuidhoekstraat 22, 8880 Sint-Eloois-Winkel
Select the number of tickets - maximum 5 tickets per transaction
TYPE END DATE AMOUNT NUMBER
Individuele inschrijving
04/08/2019 4 EUR
 First select the number of tickets for each category you want to register
Event Details
Tussen 18 juli en 18 augustus wordt de site van het voormalige “Kleine Meer” in Sint-Eloois-Winkel omgetoverd tot het SummerLake, een gezellige familiebar. Een maand lang kunnen klein en groot er genieten van een zomers terras, diverse eetgelegenheden en talrijke activiteiten.

Op donderdag 15 augustus 2019 organiseren we met er met de San Silvester Cross onze 1ste editie van de Summer Lake Cross.

We pakken uit met een virtueel concept:

Een veldloopparcours van 850 meter is uitgestippeld langs, rond en nabij het Kleine Meer. Iedereen is er welkom om er te lopen tussen 14u en 18u. Het aantal rondes alsook de rondetijden worden per leeftijdscategorie bijgehouden door middel van tijdsregistratie (borstnummer met chip). Ook een (drink)pauze nemen tussen de rondes is perfect mogelijk.

Met dank aan Sportline, die onlangs hun intrek namen in een knappe nieuwe vestiging met offside bar, en NN-insurance, die met hun NN-running club leuke extra’s voor sporters in petto hebben, is er voor elke deelnemer een waardevolle prijs inclusief dorstlesser achteraf voorzien.

Extra waardebonnen van Sportline worden om 19u verloot onder de nog aanwezige crossers. Daarnaast zijn reekswinnaars welkom om een bijkomende prijs te komen nuttigen tijdens het slotweekend van het SummerLake. Ook voor lopers die zich gratis van de NN-running club lid willen maken is er een welkomstpakket voorzien.

Inschrijven:
Vooraf (tem zondag 04/08/19: € 4
Dag Zelf (donderdag 15/8/19): € 5

Aansluitend zorgt Resident DJ M-Aximm later op de avond voor zomerse beats tijdens de Afterwork van SummerLake!
Where and When

Show bigger map

Address:
Familiebar SummerLake, Zuidhoekstraat 22,
8880 Sint-Eloois-Winkel
Date:
Thursday 15 August 2019
Organisation


Sportcomité SEW
Tel: 0473/325148 (Stijn Thermote)
Mail: info@sansilvestercross.be
Site: http://www.sansilvestercross.be